Untitled Document Early morning


Untitled Document

Write a comment to K-Advisers blog entry

Mun nuppi on oudossa moodissa, komentaa mut nukkumaan välillä 19-20 ja sitten potkii ylös puolilta öin ja sanoo, etta pitäis kirjoittaa joku hyvä juttu. Viimme yönä en viitsinyt lähteä hakeen läppäriä alakerrasta ja kestikin kohtuullisesti aikaa, että muistin mikä idea oli.
Kaikki vanhat pierut (kuten minä) ovat kuulleet Kauko Röyhkän biisin Paska kaupunki, joka kertonee hänen kotikaupungistaan Oulusta. Biisi kuvaa paikkaa aika surkeaksi, varsinkin teinipojan kannalta. Toisaalta, mulla on kaveri jolta todettiin tossa joskus 70-luvulla (ei muuten uskois että Vaasan keskussairaalassa osataan tehdä diagnooseja) että hänellä on pikkuisen liikaa reikiä pumpussa ja hänet komenettiin OYKS:iin paikattavaksi. Kaveri menikin Ouluun viikkoa tai kahta ennen operaatiota, asui paikallisella leirintäalueella ja sanoi viettäneensä helvetin hauskaa aikaa.
Kysymys siis kuulukin, onko Kauko oikeassa vai onko se Oululalainen miesasenne?
Ja sitten oleellinen kysymys. Koska olen kirjoittanut tämän suomeksksi, niin meneeköhän se läpi Kehy:n tiedottajalta? En ole diktaattori, joten päätösvalta on Veräjämäen suunnalla. Jos ei mene läpi, niin joudun kai kääntämään sen Lontoon murteelle ja julkaisemaan omassa blogissani ja tarina menettää aika paljon.
Ja sitten, mulla on yrityskummiystävä herra Luttinen Oulusta. Kommentteja?
Your name:
Your email:
Sum 5 + 7 =
Blog comment:
   
lowline

logo   ©K Advisers Oy 2022     tel:+358-44 064 4448     email: info(a)k-advisers.com     Last updated 27.6.2022